Sportvissen

Sportvissen op de Noordzee

De afvaart voor het makreelvissen en het ankervissen is om 08.00 uur. LET OP: In de weekenden van juni t/m september, als we op makreel vissen, is het vertrek al om 07.00 uur vanuit de tweede binnenhaven van Scheveningen met het vlak voor ons paviljoen TRIP afgemeerde schip Trip Junior. Om circa 15.30 uur meert de Trip Junior weer aan voor ons paviljoen. In de makreel weekenden meren we dan om 14.30 uur aan.

Voor het wrakvissen is de afvaart om 07.00 uur en bent u om 17.00 uur weer terug in de haven.

Gedurende de vaart zijn er diverse drankjes en broodjes te verkrijgen. In verband met uw en onze veiligheid is het mee aan boord nemen van alcoholische dranken zonder uitdrukkelijke toestemming van Rederij Trip niet toegestaan.

In ons paviljoen kunt u alle benodigde sportvisserij artikelen kopen. Een hengel met molen compleet met 1 lood, 1 onderlijn en 2 wartels kunt u voor € 17,50 per dag bij ons huren. Wilt u uw gevangen vis in de zomermaanden gekoeld mee naar huis nemen, dan kunt u bij ons scherfijs bestellen. 1 zak scherfijs van 25 kilo kost € 10,-

3 soorten sportvissen

Markreelvissen
Vanaf half mei tot eind september gaan wij op weekdagen makreelvissen van 08.00 uur tot 15.30 uur. In het weekend van 07.00 uur tot 14.30 uur.
Ankervissen
Van 1 oktober tot en met half mei gaan wij van 08.00 uur tot 15.30 uur ankervissen op kabeljauw, schar en wijting.
Wrakvissen
Van 1 oktober tot en met half mei gaan wij van 07.00 uur tot 17.00 uur wrakvissen op kabeljauw.

Wij varen alle dagen van de week, bij goede weersomstandigheden en voldoende aanmeldingen.

Indien door overmacht en/of te weinig aanmeldingen de sportvisvaart niet kan of mag plaatsvinden, dan kunt u onbeperkt een nieuwe afspraak maken ( omboeken ) totdat de sportvisvaart wel heeft kunnen plaatsvinden.